O nás

Herbert Pavlovič - manažer

Herbert se gastronomii věnuje celý svůj profesní život, tedy skoro 20 let. Za tu dobu vystřídal několik vyhlášených restauraci hlavně v centru Prahy, ale absolvoval také stáže v zahraničí.

Herbert se řídí mottem:

Jakmile se něco stane složitým, zjednodušte to.
Nemůžete-li to zjednodušit, zrušte to!

Marek Ševčík - šéfkuchař

Marek má bohaté zkušenosti s fine dining ale i s klasickou kuchyní.V oblibě má různé trendy moderní gastronomie provázané s tradičními recepturami z Francie, Itálie ale i Čech. Preferuje pokrmy připravené z prvotřídních a čerstvých surovin, vyznává jednoduchost a přímočarost.
„Gastronomie a vaření všeobecně je mým obrovským koníčkem, láskou, životem a prací současně. Svůj tým považuji za svou druhou rodinu“

Jan Šafránek - šéfpizzař

Náš šéfpizzař Jan Šafránek alias Piškot se věnuje přípravě a inovacím pizzy úctyhodných 20 let. V roce 2013 vyhrál Mistrovství České republiky v přípravě italské pizzy, tzv. Pizza Cup. Od roku 2014 vede vlastní kurz přípravy pizzy na odborném učilišti v Praze, v rámci něhož předává svým žákům své know-how a učí je dělat tu nejlepší italskou pizzu.

Piškotovou specialitou je freestyle - házení s pizzou v průběhu zpracovávání pizza těsta.
Pokud jste tak už neudělali, přijďte k nám ochutnat naše prvotřídní pizzy od našeho Piškota :-)

NAHORU